چرا لوگو گوگل اینگونه رنگ آمیزی شده است ؟

ساخت وبلاگ

در ابتدا سوالی که می توان مطرح کرد این است که آیا این رنگ ها به صورت تصادفی انتخاب شده است یا دلیلی پشت آن نهفته است ؟

لوگوی گوگل در بین دیگر لوگو ها در فضای اینترنت از پربازدید ترین لوگوها می باشد . این لوگو علاوه بر سادگی بسیاری که دارد دارای یک ترکیب رنگ خاصی است .

چرا لوگو گوگل اینگونه رنگ آمیزی شده است ؟

طرح اولیه لوگو گوگل توسط سرگئی برین طراحی شده است اما یک طراح و هنرمند برزیلی به نام روث کدار لوگوی گوگل را به شکل امروزی آن طراحی کرده است . اما در پاسخ به سوالی که در ابتدا به آن پرداختیم که آیا رنگ های استفاده شده در لوگوی گوگل اتفاقی و تصادفی است یا این که دلیل محاسباتی و بر اساس قاعده ای خاص این رنگ ها اینگونه لحاظ شده است ؟

زمانی که این سوال را از خانم کدار پرسیدند، وی در پاسخ به این سوال گفت که این رنگ ها از فرمول خاصی پیروی نمی کند و دلیل این سخن تکرار برخی رنگ ها در لوگوست .

همچنین وی نیز تاکید داشت که در هنگام طراحی تمام تلاش خود را کرده است تا لوگو را با رنگ های اصلی رنگ ببخشد .

رنگ های اصلی که شامل رنگ های قرمز، زرد و آبی است و دیگر رنگ ها، از ترکیب این رنگ های سه گانه به وجود می آید که لقب رنگ های ثانویه را به خود می گیرند . مثلا از ترکیب رنگ های آبی و زرد رنگ ثانویه سبز ایجاد می شود .

لوگوی گوگل شامل 6 حرف می باشد که پنج حرف آن را رنگ های اصلی آن گرفته شده است .


حرف L توسط یک رنگ ثانویه یعنی سبز توسط خانم کدار اختصاص داده شده است . همین نکته نشان می دهد که پشت طراحی رنگ های لوگو گوگل هیچ قاعده و قانونی وجود ندارد .


از فرضیه ی جالبی که وجود دارد این است که خانم کدار سه حرف اولیه گوگل یعنی Goo را با رنگ های اصلی رنگ آمیزی کرده است و این سه، جزء اعداد اولیه هستند یعنی اعدادی که فقط بر خودشان بخش پذیرند . حرف چهارم که g است جزء اعداد اولیه نیستند ولی دارای یکی از رنگ های اصلی (آبی) می باشد . حرف پنجم (L) نیز شامل اعداد اولیه هستند و رنگی ثانویه را شامل می شوند یعنی سبز .

 

حرف ششم یعنی e جزء اعداد اولیه نیستند و لذا یکی از رنگ های اصلی یعنی قرمز به آن اختصاص یافته است .

به طور خلاصه می توان گفت که خانم کدار به هر عدد اولیه یک رنگ جدید اختصاص داده است در حالی که اعداد زوج و فرد را با تکرار رنگ های اصلی رنگ آمیزی کرده است . با این حساب می توان اینگونه پیش بینی کرد که اگر فرضا لوگوی گوگل از کاراکترهای بیشتری تشکیل شده بود رنگ حروف های 7 و 9 دارای رنگ های اصلی جدیدی بوده است و حروف 8 و 10 دارای رنگ های اصلی بود . یعنی همان قرمز و زرد و آبی .

همانگونه که ملاحظه فرمودید پای فرمول های ریاضی به لوگوی گوگل باز شد و دیگر نمی توان انتخاب این رنگ ها را تصادفی به شمار آورد .

 

حسابداری...
ما را در سایت حسابداری دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : نویسنده 5 karjobs بازدید : 215 تاريخ : چهارشنبه 21 / 2 ساعت: 5:13